ТРАНСФЕР НА ДОМЕНИ

Transfer now to extend your domain by 1 year! *

Single domain transfer

ЕПП кодот во основа е лозинка за името на доменот. Тоа е мерка за безбедност, осигурувајќи дека само сопственикот на доменот може да направи трансферна доменот. Истиот е потребен доколку сакате да го префрлите доменот на друг регистрар.

* Not required for local domain names (.co.za,web.za,net.za,org.za)

* Excludes certain TLDs and recently renewed domains